Při nákupu nad 790 Kč doprava zdarma.

Šetrná dezinfekce pro děti

I vy se ptáte, proč dezinfekce právě v Šachovém obchodě? Přesně tři důvody nás přesvědčily, že tuto dezinfekci naleznete právě v Šachovém obchodě.

1.) Na mnoha šachových akcích, v klubovnách, ale i ve škole či táborech, kde děti přicházejí do kontaktu se spoustou věcí, například i se šachovými figurkami, s nimiž hráli před nimi jiní lidé, bývají v dnešní době průběžně dezinfikovány organizátory, trenéry či rodiči. Je to však dostatečná ochrana? Tato dezinfekce je nejen velmi účinná, ale také maličká, vejde se do kapsy na kalhotách nebo ledvinky a každý si může kdykoli dopřát pocit bezpečí.

2.) Samotná dezinfekce byla vyrobena specialní pro malé děti. Žádné vedlejší účinky a maximální šetrnost. Když je vhodná pro děti, určitě neublíží i dospělákům.

3.) Dezinfekce byla vyvinuta na Slovensku. I díky inovativnosti byla zakladatelka společnosti pozvána na prestižní výstavu v Dubaji EXPO 2020.

.

A samozřejmě, výrobek splnil přísná kritéria a požadavky MHSR - Odbor biocidů. Na trhu je registrován pod biocidním číslem bio/ 4740/D/20/CCHLP.

Vyzkoušejte šikovnou dezinfekci i vy. Vyberte si modré anebo růžové balení.

1644932583129

Michal Vrba (spolumajitel Šachového obchodu) a Janka Gočárová (majitelka společnosti na výrobu dětské dezinfekce)