Při nákupu nad 790 Kč doprava zdarma.

3 tipy na vánoční dárek

3 tipy na vánoční dárek

Nevíte, co darovat svým blízkým pod stromeček? Máme pro vás 3 skvělé tipy na dárek nejen pro šachového nadšence, ale pro každého, kdo má rád zábavu.

1. Dřevěné šachy

Pokud hledáte něco stylového a elegantního, určitě doporučujeme dřevěné šachy, které jsou výborným dárkem pro každého, kdo zbožňuje tuto hru. Šachová souprava je vhodná do práce, do školy, na dovolené, ale i na domácí hraní. Oblíbenou dřevěnou šachovnicí je například šachovnice Zvonky z javorového dřeva.

Užijte si krásu šachu kdekoli a kdykoli s našimi dřevěnými soupravami.

DSC05787-minDSC05532-min

2. Šachové knížky

Pokud chcete, aby se vaši blízcí neustále vzdělávali a zlepšovali, skvělým dárkem je šachová knížka. Nabízíme rozmanitý výběr šachových knížek pro začátečníky, ale i velmistry. Jedním z našich tipů je série taktických diagramů Zahrej jako velmistři“, která je dobrým pomocníkem pro všechny, kteří si během pracovního nebo školního dne chtějí zpříjemnit čas a zároveň trochu potrénovat taktiku.

DSC05458-min

3. Šachové oblečení, šachové hrníčky či doplňky

Skvělý dárek pod stromeček si můžete vybrat i z našeho šachového MERCHu. Najdete zde různá kreativní a stylová trička, kšiltovky, hrníčky, klíčenky či šperky. Obdarujte své blízkým unikátním dárkem, který vykouzlí úsměv.


DSC05375-minDSC05392-min

 

Autorka: Stella Sáňková, ženská FIDE mistryně v šachu


Líbil se vám článek? Neváhejte jej sdílet s Vašimi přáteli.