Při nákupu nad 790 Kč doprava zdarma.

Každý jeden originál

Říká se, že úspěch je způsob myšlení. Jak se však k němu přepracovat?

Podobá se to takové té písečné pasti, ze které se úpěnlivě pokouší vyhrabat písečný brouk. Stále však sklouzává zpět. Je nutný jeden pořádně mohutný skok, aby se oběť dostala ven. Nuž a jakmile se jednou dostanete ven, zjistíte, že úspěch je vlastně pouze způsob myšlení.

Šaty Dámský gambit. Ručně ušité švadlenkou ze sousedství. Z látek, které jsou lokální a jsou opatřeny certifikátem kvality. Předloha vyšla přímo ze šachového obchodu a zrodila se v oddělení MERCH. Naším záměrem a nápadem bylo pro vás přinést jedinečné šaty tak, aby i šachová duše viděla v nich eleganci a unikátnost. Jednoduše, každý kus je originál.

DSC_9658

Tak toto je ten úspěch? Ano, snad. Vyšli jsme z písečné duny a máme pro vás produkt, který nám je srdci blízký. Šaty, ve kterých, myslíme, žádná dáma nedostane mat.

DSC_9680

Šaty Dámský gambit jsou vyhotoveny v bílém a černém provedení, v různých velikostech, aby každé slečně či dáme sedly jako ulité.

DSC_9660

Jemný šachový prvek ukrývá ležérní kapsu a odkaz na šachové téma doplňuje i pěšcová nášivka ve spodní části. 

Vizí MERCHe v šachov obchodě je přinášet vám jedinečné zážitky, které jsou nejen kvalitní, vyrobené lokálními umělci, ale dokážou i potěšit nejedno šachové srdce. 

Autor: Vaše Niki 

Za spolupráci velké DĚKUJEME❤️ modelce Miške @fashion.and.love.by.misha